LNAFIN Oy at Alihankinta 2016

Alihankinta 2016 Logo
LNAFIN Oy osallistuu Alihankinta 2016 Messuille

 

Alihankinta 2016 kuuluu kansainvälisten messujen parhaimmistoon Suomessa. Teollisuuden alihankkijat ovat kokooontuneet Tampereelle vuosikausia saadaakseen näkyvyyttä, uusia yrityskontakteja ja tuoreita ideoita. Alihankinta-messut pidetään vuosittain Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen, Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere. Tänä vuonna messuille osallistuu 1000 näytteilleasettajaa 20 maasta. Tästä johtuen näytteasetetut tuotteet ja palvelut ovat uskomattoman monelta eri tuotealueelta. Kuitenkin päätuotealueet voidaan luokitella seuraavasti: tuotantomenetelmät, tuotteet ja komponentit, R&D ja suunnittelupalvelut sekä ICT. Siksi meistä tuntuu, että LNAFIN Oy:n tuotteet ja palvelut voisivat kiinnostaa Alihankinta 2016 messuvieraita. Me tarjoamme: PCB suunnittelua, PCB toimitukset, elektroniikan ladontaa, R&D palveluita, lankabondauspalveluita, prototyyppi- ja RF suunnittelua.

LNAFIN-C-hall_300x317

Käy LNAFIN osastolla C430 ja voita!

Tapaat meidät C-hallista osastolta C430. Olemme erittäin tyytyväisiä saatuamme oman osaston tästä tänä vuonnakin loppuunmyydystä tapahtumasta. Samalla toivomme, että mahdollisimman monella messuvieraalla olisi mielenkiintoa elektroniikka tuotteisiin ja suunnittelupalveluihin. Juttelemme mielellämme piirisuunnitteluun ja piirilevyihin liittyvistä prototyypitys/tuotantotarpeista. Kaikki osastokävijät voivat osallistua pieniin messuarpajaisiimme. Palkinnoiksi arvomme lahjakortteja tuotteisiimme. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajien nimet julkaistaan tässä blogissa. Olemme liittäneet tähän kirjoitukseen on kaksi opaskarttaa: sininen kartta näyttää koko messualueen kartan, ja allaoleva mustavalkoinen kartta kuvaa C-hallia. Meidän C 430 osastomme on selvästi merkitty karttaan.

LNAFIN Oy Alihankinta 2016 C430 map